Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Analiza Systemów Kontroli Obecności Szkodników

Analiza Systemów Kontroli Obecności Szkodników

Zapraszamy do zapoznania się z komnetarzem eksperta w odniesieniu do systemów kontroli obecności szkodników w zakładzie spożywczym na przykładzie załącznika nr 1 (CAC.RCP 1-1969, Wersja 3 (1997)) do Codex Alimentarius.

Autor komentarza: Ziemowit Rudy, Dyrektor ds. Klientów Sieciowych i Strategicznych VACO sp. z o.o

Słowa kluczowe: prawo żywnościowe, komentarz, szkodniki, zabezpieczenie zakładu, dezynfekcja, dezynsekcja, deratyzacja, DDD

 

Materiał udostępniony przez: VACO sp. z o. o.

Zapisz się do newslettera

Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!

Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:

Zapisz się
Facebook Twitter LinkedIn