Biblioteka
-
Kluczowe metody i parametry - Analityka żywności
-
Raport RISK - czerwiec 2022 - załącznik
-
Analiza trendów ryzyka bezpieczeństwa produktów żywnościowych w EU - czerwiec 2022
-
Analiza trendów ryzyka zafałszowania produktów żywnościowych Probase360 Analizy Food Fraud - czerwiec 2022
-
Jestem SLO - sposób myślenia i ramy dla kultywowania pozytywnej kultury bezpieczeństwa żywności
-
Wpływ połączenia detekcji ATP i badanie bakterii wskaźnikowych na skuteczność czyszczenia i dezynfekcji oraz jakość produktu spożywczego
-
Analiza trendów ryzyka zafałszowania produktów żywnościowych Probase360 Analizy Food Fraud - maj 2022
-
Przewodnik: Postępy w zarządzeniu patogenami w przemyśle drobiarskim
-
Analiza trendów ryzyka bezpieczeństwa produktów żywnościowych w EU - maj 2022
-
Przewodnik: Zarządzanie ryzykiem mikrobiologicznym bezpieczeństwa żywności w przetwórstwie drobiu
-
Raport RISK - maj 2022 - załącznik
-
Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego - maj 2022
-
Pełna wersja: Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego - maj 2022
-
Bezpieczeństwo Żywności 2022 - Wydanie Specjalne
-
Podręcznik 3M do Monitoringu Środowiska w Przemyśle Spożywczym
-
Pierwszy na świecie przenośny cytometr przepływowy CytoQuant®
-
Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego - kwiecień 2022
-
Pełna wersja: Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego - kwiecień 2022
-
Analiza trendów ryzyka bezpieczeństwa produktów żywnościowych w EU - kwiecień 2022
-
Raport RISK - kwiecień 2022 - załącznik
-
Analiza trendów ryzyka zafałszowania produktów żywnościowych Probase360 Analizy Food Fraud - kwiecień 2022
-
Czy koty stanowią realne zagrożenie sanitarne i wizerunkowe?
-
Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego - marzec 2022
-
Pełna wersja: Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego - marzec 2022