-
Pełna wersja: Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego - kwiecień 2023
-
Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego - kwiecień 2023
-
Analiza trendów ryzyka bezpieczeństwa produktów żywnościowych w EU - kwiecień 2023
-
Raport RISK - kwiecień 2023 - załącznik
-
Analiza trendów ryzyka - zafałszowania produktów żywnościowych Probase360 Analizy Food Fraud - kwiecień 2023
-
Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego - marzec 2023
-
Pełna wersja: Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego - marzec 2023
-
Analiza trendów ryzyka - zafałszowania produktów żywnościowych Probase360 Analizy Food Fraud - marzec 2023
-
Raport RISK - marzec 2023 - załącznik
-
Analiza trendów ryzyka bezpieczeństwa produktów żywnościowych w EU - marzec 2023
-
PRODUKTY NOTYFIKOWANE, ZAGROŻENIA, KRAJE POCHODZENIA - PODSUMOWANIE DANYCH RASFF ZA ROK 2022- RAPORT FOODFAKTY RISK - WERSJA DARMOWA PDF
-
PRODUKTY NOTYFIKOWANE, ZAGROŻENIA, KRAJE POCHODZENIA - ANALIZY NOTYFIKACJI RASFF ZA ROK 2022 - RAPORT FOODFAKTY RISK - EXCEL
-
Dieta a profilaktyka i wspomaganie leczenia chorób nowotworowych: Fakty, mity i perspektywy
-
Pełna wersja: Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego - luty 2023
-
Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego - luty 2023
-
Postęp w analityce żywności
-
Analiza trendów ryzyka bezpieczeństwa produktów żywnościowych w EU - luty 2023
-
Raport RISK - luty 2023 - załącznik
-
Analiza trendów ryzyka - zafałszowania produktów żywnościowych Probase360 Analizy Food Fraud - luty 2023
-
Pełna wersja: Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego - styczeń 2023
-
Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego - styczeń 2023
-
Analiza trendów ryzyka bezpieczeństwa produktów żywnościowych w EU - styczeń 2023
-
Raport RISK - styczeń 2023 - załącznik
-
Sprawdzona jakość – metody i parametry kontroli jakości