Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

  • Home
  • e-Biblioteka
  • Webinaria/Konferencje
  • Katalog Szkoleń
  • Katalog Technologii
  • Firmy/Eksperci
  • O nas
  • Kontakt
Moje konto
Facebook Twitter LinkedIn
e-Biblioteka Webinaria/Konferencje Katalog Szkoleń Katalog Technologii Firmy/Eksperci O nas Kontakt
Home Bezpieczeństwo Żywności Prawo Żywnościowe Procesy i Technologie Składniki Żywności Opakowania Biznes Nowości z firm Strefa Managera
Artykuły Materiały do pobrania Syntezy i warsztaty Archiwum nagrań

Filtruj po

  • Kategorie

    Materiały Partnerów (67)

    Materiały Foodfakty (80)

    Zafałszowania Probase360 (43)

    Strefa Managera (132)

  • Wyczyść filtry

Materiały bezpłatne
Strefa managera

  • Pełna wersja: Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego - kwiecień 2023

    Pełna wersja: Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego - kwiecień 2023
    Pobierz Więcej
  • Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego - kwiecień 2023

    Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego - kwiecień 2023
    Pobierz Więcej
  • Analiza trendów ryzyka bezpieczeństwa produktów żywnościowych w EU - kwiecień 2023

    Analiza trendów ryzyka bezpieczeństwa produktów żywnościowych w EU - kwiecień 2023
    Pobierz Więcej
  • Raport RISK - kwiecień 2023 - załącznik

    Raport RISK - kwiecień 2023 - załącznik
    Pobierz Więcej
  • Analiza trendów ryzyka - zafałszowania produktów żywnościowych Probase360 Analizy Food Fraud - kwiecień 2023

    Analiza trendów ryzyka - zafałszowania produktów żywnościowych Probase360 Analizy Food Fraud - kwiecień 2023
    Pobierz Więcej
  • Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego - marzec 2023

    Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego - marzec 2023
    Pobierz Więcej
  • Pełna wersja: Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego - marzec 2023

    Pełna wersja: Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego - marzec 2023
    Pobierz Więcej
  • Analiza trendów ryzyka - zafałszowania produktów żywnościowych Probase360 Analizy Food Fraud - marzec 2023

    Analiza trendów ryzyka - zafałszowania produktów żywnościowych Probase360 Analizy Food Fraud - marzec 2023
    Pobierz Więcej
  • Raport RISK - marzec 2023 - załącznik

    Raport RISK - marzec 2023 - załącznik
    Pobierz Więcej
  • Analiza trendów ryzyka bezpieczeństwa produktów żywnościowych w EU - marzec 2023

    Analiza trendów ryzyka bezpieczeństwa produktów żywnościowych w EU - marzec 2023
    Pobierz Więcej
  • PRODUKTY NOTYFIKOWANE, ZAGROŻENIA, KRAJE POCHODZENIA - PODSUMOWANIE DANYCH RASFF ZA ROK 2022- RAPORT FOODFAKTY RISK - WERSJA DARMOWA PDF

    PRODUKTY NOTYFIKOWANE, ZAGROŻENIA, KRAJE POCHODZENIA - PODSUMOWANIE DANYCH RASFF ZA ROK 2022- RAPORT FOODFAKTY RISK - WERSJA DARMOWA PDF
    Pobierz Więcej
  • PRODUKTY NOTYFIKOWANE, ZAGROŻENIA, KRAJE POCHODZENIA - ANALIZY NOTYFIKACJI RASFF ZA ROK 2022 - RAPORT FOODFAKTY RISK - EXCEL

    PRODUKTY NOTYFIKOWANE, ZAGROŻENIA, KRAJE POCHODZENIA - ANALIZY NOTYFIKACJI RASFF ZA ROK 2022 - RAPORT FOODFAKTY RISK - EXCEL
    Pobierz Więcej
  • Dieta a profilaktyka i wspomaganie leczenia chorób nowotworowych: Fakty, mity i perspektywy

    Dieta a profilaktyka i wspomaganie leczenia chorób nowotworowych: Fakty, mity i perspektywy
    Pobierz Więcej
  • Pełna wersja: Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego - luty 2023

    Pełna wersja: Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego - luty 2023
    Pobierz Więcej
  • Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego - luty 2023

    Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego - luty 2023
    Pobierz Więcej
  • Postęp w analityce żywności

    Postęp w analityce żywności
    Pobierz Więcej
  • Analiza trendów ryzyka bezpieczeństwa produktów żywnościowych w EU - luty 2023

    Analiza trendów ryzyka bezpieczeństwa produktów żywnościowych w EU - luty 2023
    Pobierz Więcej
  • Raport RISK - luty 2023 - załącznik

    Raport RISK - luty 2023 - załącznik
    Pobierz Więcej
  • Analiza trendów ryzyka - zafałszowania produktów żywnościowych Probase360 Analizy Food Fraud - luty 2023

    Analiza trendów ryzyka - zafałszowania produktów żywnościowych Probase360 Analizy Food Fraud - luty 2023
    Pobierz Więcej
  • Pełna wersja: Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego - styczeń 2023

    Pełna wersja: Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego - styczeń 2023
    Pobierz Więcej
  • Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego - styczeń 2023

    Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego - styczeń 2023
    Pobierz Więcej
  • Analiza trendów ryzyka bezpieczeństwa produktów żywnościowych w EU - styczeń 2023

    Analiza trendów ryzyka bezpieczeństwa produktów żywnościowych w EU - styczeń 2023
    Pobierz Więcej
  • Raport RISK - styczeń 2023 - załącznik

    Raport RISK - styczeń 2023 - załącznik
    Pobierz Więcej
  • Sprawdzona jakość – metody i parametry kontroli jakości

    Sprawdzona jakość – metody i parametry kontroli jakości
    Pobierz Więcej
Następna
Polityka Prywatności Warunki Ogólne Usług i Regulamin Kontakt Cookies Newsletter Video

Design by Compact Code Compact Code

© 2015 FoodFakty. Wszystkie prawa zastrzeżone. Portal FoodFakty jest własnością firmy Prokonsument Sp. z o.o.

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.

Zapisz się do newslettera

Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!

Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:

Zapisz się
Facebook Twitter LinkedIn