Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

BRC Food 8 i IFS Food 6.1 Zmiany w wymaganiach, interpretacja i najlepsze praktyki

Data: 18.09.2019 Miejsce: Kraków
Czas trwania: 8 h

Cel szkolenia

Nauczysz się…

  1. O kryteriach auditu wg IFS 6.1 i BRC 8
  2. Jak interpretować obecne i nowe wymagania oraz jak wpływają one na organizację pracy
  3. Jakie są wymagania w zakresie Food Defense i Food Fraud (Zafałszowania, oszustwa i autentyczności żywności)
  4. Najlepszych praktyk spełnienia wymagań Food Defense i Food Fraud
  5. Zastosowanie metod HACCP, TACCP, VACCP do redukcji ryzyka, zagrożeń i podatności
  6. Jakie są nowe wymagania odnośnie zarządzania alergenami
  7. Obowiązki związane z kodami QR
  8. Jak standardy odnoszą się do polityki i strategii organizacji

Szkolenie skierowane do

Potrzebujesz tego kursu, jeśli...

  1. Posiadasz w organizacji wdrożony standard BRC 7 (lub wcześniejszy) i rozważasz certyfikację wg wymagań BRC 8
  2. Posiadasz w organizacji wdrożony standard IFS 6.0 (lub wcześniejszy) i rozważasz certyfikację wg wymagań IFS 6.1
  3. Posiadasz jeden z powyższych systemów i rozważasz wdrożenie drugiego lub zmianę na inny
  4. Nie posiadasz jeszcze systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności a jesteś producentem żywności

 

Program

Szkolenie realizowane zgodnie z podejściem warsztatowym Lloyd's Register:

• wykład – do 30% czasu

• ćwiczenia – ok 60% czasu

• dyskusje – ok 10% czasu

 

Szkolenie warto połączyć z drugim dniem w czasie którego zrealizowany będzie warsztat w zakresie auditowania wewnętrznego wg wymagań BRC i IFS

Warunki uczestnictwa

Cena szkolenia: 490 PLN 

Przy zapisie 3 osób – zniżka 10%

Przy zapisie 4 i więcej osób – zniżka 15%

Płatność za szkolenie odbywa się na podstawie faktur wystawianych po szkoleniu

Na szkolenie najłatwiej zapisać się online na stronie www.lrqa.pl lub kontaktując się mailowo na training.pl@lr.org

Zapytaj organizatora o szczegóły

  • Wyrażam zgodę na przekazywanie informacji handlowych oraz marketing bezpośredni za pomocą środków komunikacji elektronicznej oraz telekomunikacyjnych urządzeń końcowych przez podmioty Prokonsument Sp. z o.o. oraz Firmę właściciela powierzonych  materiałów na podstwaie umowy z portalem FoodFakty,  zgodnie z postanowieniami ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. nr 144, poz. 204, z późń. zm.) oraz ustawy z dnia 16 lipca 2004 r. Prawo telekomunikacyjne (Dz.U. 2004 nr 171 poz. 1800, z późń. zm.) w celu udostępnienia pobranych z portalu materiałów.

    Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Każda komunikacja jaką do Ciebie skierujemy będzie zawierała opcję wycofania.

    Informacja

    Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z naszą Polityką prywatności, aby dowiedzieć się więcej o naszym podejściu do danych osobowych (zgodnie z wymogiem art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE).

    Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest warunkiem zrealizowania świadczenia.

    Więcej informacji zawarte w: Warunki Ogólne i Regulamin oraz Polityka Prywatności

Zapisz się do newslettera

Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!

Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:

Zapisz się
Facebook Twitter LinkedIn