Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

BRCGS Wersja 9 Szkolenie dla zakładów

Data: 03.11.2022 Miejsce: Warszawa
Czas trwania: 16 h

Cel szkolenia

Dwudniowe szkolenie BRCGS Global Standard for Food Safety umożliwi personelowi technicznemu, jakościowemu i operacyjnemu producentów, sprzedawców detalicznych i firm gastronomicznych pełne zrozumienie protokołów i wymagań normy BRCGS dotyczącej bezpieczeństwa żywności, w wersji 9, w tym planowania auditu oraz zdarzenia w trakcie i po audicie.

Szkolenie skierowane do

Szkolenie BRCGS Global Standard for Food Safety, wersja 9, skierowane jest do pracowników producentów żywności, firm gastronomicznych czy detalistów, kierowników ds. Technicznych i Jakości, konsultantów, liderów zespołów auditu wewnętrznego, członków zespołów auditu wewnętrznego oraz zatwierdzonych partnerów BRCGS Global Standards.

Program

Czego się nauczę?

  • Tła, przeznaczenia i zalet Standardu BRCGS dla Bezpieczeństwa Żywności.
  • Szczegółów związanych z auditem - zakresem i planowaniem audytu oraz programem Global Markets.
  • Zakończenia auditu, działań naprawczych, procedur wydawania certyfikatów.
  • Bieżącego monitorowania zgodności jednostek certyfikujących przez BRCGS Standards.
  • Korzyści z umieszczenia na liście BRCGS Global Standards Directory.

Po pomyślnym ukończeniu kursu i egzaminu otrzymasz certyfikat osiągnięć wykazujący, że zdobyłeś umiejętności i wiedzę, obejmujące:

  • Znajomość różnych dostępnych opcji auditu, w tym z programu auditów niezapowiedzianych
  • Szczegółową znajomość podstawowych wymagań standardu, w tym z podstawowych klauzul i oświadczeń woli.

Przejdź do opisu szkolenia dostępnego bezpośrednio na stronie organizatora -> https://www.bsigroup.com/pl-PL/BRCGS-Bezpieczenstwo-Zywnosci/BRC-szkolenia/brcgs-bezpieczenstwo-zywnosci-szkolenie-dla-zakladow-issue8/?utm_source=Referral&utm_medium=Schedule&utm_term=PL-szkolenia

Rejestracja na to szkolenie jest dwuetapowa: prosimy w pierwszej kolejności o rejestrację w naszym systemie, następnie w systemie BRCGS Educate wg instrukcji.

Warunki uczestnictwa

Aby jak najlepiej wykorzystać kurs szkoleniowy, uczestnicy powinni przejrzeć egzemplarz BRCGS Global Standard for Food Safety Issue 8, który można bezpłatnie pobrać z BRCGS Bookshop.

 

Zarejestruj się ->https://bsi.secure.force.com/training?c=BRC17201PLPL&CT=PL&l=PL&_ga=2.48920293.25537422.1659948277-602528476.1654175239

Zapytaj organizatora o szczegóły

  • Wyrażam zgodę na przekazywanie informacji handlowych oraz marketing bezpośredni za pomocą środków komunikacji elektronicznej oraz telekomunikacyjnych urządzeń końcowych przez podmioty Prokonsument Sp. z o.o. oraz Firmę właściciela powierzonych  materiałów na podstawie umowy z portalem FoodFakty,  zgodnie z postanowieniami ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. nr 144, poz. 204, z późń. zm.) oraz ustawy z dnia 16 lipca 2004 r. Prawo telekomunikacyjne (Dz.U. 2004 nr 171 poz. 1800, z późń. zm.) w celu udostępnienia pobranych z portalu materiałów.

    Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Każda komunikacja jaką do Ciebie skierujemy będzie zawierała opcję wycofania.

    Informacja

    Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z naszą Polityką prywatności, aby dowiedzieć się więcej o naszym podejściu do danych osobowych (zgodnie z wymogiem art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE).

    Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest warunkiem zrealizowania świadczenia.

    Więcej informacji zawarte w: Warunki Ogólne i Regulamin oraz Polityka Prywatności

Zapisz się do newslettera

Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!

Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:

Zapisz się
Facebook Twitter LinkedIn