Rejestracja do katalogu firm

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Ciągłe doskonalenie organizacji za pośrednictwem Systemów Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności

Dostępne non-stop

Cel

Ciągłe doskonalenie organizacji za pośrednictwem Systemów Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności.

Skierowane do

Wszystkich organizacji, które posiadają certyfikację zgodności ze standardami dotyczącymi bezpieczeństwa żywności i chciałyby jak najlepiej wykorzystać możliwości tych systemów zarządzania do ciągłego doskonalenia.

Program

Erica Armstrong, EMEA Food Sector Propositions Manager, podczas webinarium podzieli się wiedzą jak korzystać z możliwości jakie dają systemy zarządzania, aby zapewnić stabilność organizacji, która przetrwa próbę czasu i sprosta wyzwaniom branży.

Program sesji będzie dotyczyć tematów takich jak:

  • Czym jest ciągłe doskonalenie
  • Ustalanie i osiąganie celów w zakresie ciągłego doskonalenia systemów
  • Ciągłe doskonalenie i jego znaczenie dla biznesu
  • Najczęściej występujące niezgodności podczas auditów i jak ich uniknąć
  • Program auditu wewnątrz organizacji, który pomoże w doskonaleniu funkcjonowania firmy
  • Analiza danych i trendów rynkowych jako czynnik wpływający na możliwości doskonalenia
  • Wpływ systemów zarządzania na wzrost wydajności

Warunki uczestnictwa

Webinarium jest darmowe.

Zapisz się do newslettera

Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!

Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:

Zapisz się
Facebook Twitter LinkedIn