Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Nagranie webinarium eksperckiego "Syntezy Miesiąca Strefy Managera - styczeń 2023"
eFORUM Monitoring środowiskowy i postęp w zarządzaniu bezpieczeństwem żywności. Dzień 2 - nagranie z dnia 15.12.2022 r.
eFORUM Monitoring środowiskowy i postęp w zarządzaniu bezpieczeństwem żywności. Dzień 1 - nagranie z dnia 14.12.2022 r.
Nagranie webinarium eksperckiego "Syntezy Miesiąca oraz Warsztat Strefy Managera - grudzień 2022". Gość warsztatu - Dorota Żmudzińska, Polski Pakt Plastikowy - "9 Złotych Zasad Projektowania – antidotum na problemy rynku opakowań z tworzyw sztucznych".
Nagranie webinarium eksperckiego "Syntezy Miesiąca Strefy Managera - listopad 2022 - Prawo żywnościowe, RASFF, zafałszowania - branża spożywcza, opakowania, suplementy diety".
eFORUM - FoodFakty Summit - Największe globalne zagrożenia w łańcuchach żywności - wyzwania i rozwiązania cz. 2 - nagranie z dnia 20.10.2022 r.
eFORUM - FoodFakty Summit - Największe globalne zagrożenia w łańcuchach żywności - wyzwania i rozwiązania cz. 1 - nagranie z dnia 18.10.2022 r.
Nagranie warsztatu eksperckiego "Warsztaty Strefy Managera - październik 2022 - Prawo żywnościowe, RASFF, zafałszowania - branża spożywcza, opakowania, suplementy diety".
eFORUM - FoodFakty Summit - Innowacje w żywności - produkty, technologie, procesy - nagranie z dnia 11.10.2022 r.
eFORUM - FoodFakty Summit - Circular Food System - Systemy żywności w obiegach zamkniętych oraz zrównoważony rozwój - nagranie z dnia 04.10.2022 r.
Nagranie warsztatu eksperckiego "Warsztaty Strefy Managera - wrzesień 2022 - Prawo żywnościowe, RASFF, zafałszowania - branża spożywcza, opakowania, suplementy diety".
Nagranie warsztatu eksperckiego "Warsztaty Strefy Managera - sierpień 2022 - Prawo żywnościowe, RASFF, zafałszowania - branża spożywcza, opakowania, suplementy diety".
Nagranie warsztatu eksperckiego "Warsztaty Strefy Managera - lipiec 2022 - Prawo żywnościowe, RASFF, zafałszowania - branża spożywcza, opakowania, suplementy diety".
Nagranie warsztatu eksperckiego "Warsztaty Strefy Managera - czerwiec 2022 - Prawo żywnościowe, RASFF, zafałszowania - branża spożywcza, opakowania, suplementy diety. Kultura bezpieczeństwa żywności".
FoodFakty Safety Week: Połącz siły dla bezpieczeństwa żywności - Optymalizacja procesów – nagranie z dnia 10.06.22
FoodFakty Safety Week: Informuj, co jest bezpieczne - Znakowanie żywności – nagranie z dnia 09.06.22
FoodFakty Safety Week: Zapewnij, że żywność jest bezpieczna - Kultura bezpieczeństwa żywności - nagranie z dnia 08.06.2022
FoodFakty Safety Week: Produkuj bezpiecznie - Biologiczne i chemiczne zanieczyszczenia – nagranie z dnia 07.06.22
FoodFakty Safety Week: Zapewnij, że żywność jest bezpieczna - Kultura bezpieczeństwa żywności - nagranie z dnia 06.06.2022 r.
eFORUM FoodFakty - Sensoryczna jakość żywności - nagranie z dnia 28.04.2022 r.
Nagranie warsztatu eksperckiego "Warsztaty Strefy Managera - kwiecień 2022 - Prawo żywnościowe, RASFF, zafałszowania - branża spożywcza, opakowania, suplementy diety". Podsumowanie poprzedniego miesiąca.
eFORUM FoodFakty - Listeria, Salmonella i inne zagrożenia - Mikrobiologia w służbie bezpieczeństwa - dzień 1 - nagranie z dnia 24.03.2022 r.
eFORUM FoodFakty - Listeria, Salmonella i inne zagrożenia - Mikrobiologia w służbie bezpieczeństwa - dzień 2 - nagranie z dnia 25.03.2022 r.
Nagranie warsztatu eksperckiego "Warsztaty Strefy Managera - marzec 2022 - Prawo żywnościowe, RASFF, zafałszowania - branża spożywcza, opakowania, suplementy diety". Podsumowanie poprzedniego miesiąca. Goście Specjalni w marcu: Tomasz Haiduk, prof. Mariusz Bednarek - Instytut Industry 4.0 - Panel ekspercki - Metody optymalizacji produkcji w przemyśle 4.0
eFORUM FoodFakty – Strategie zrównoważonego rozwoju w branży spożywczej - nagranie z dnia 16.03.2022 r.
Nagranie warsztatu eksperckiego "Warsztaty Strefy Managera - luty 2022 - Prawo żywnościowe, RASFF, zafałszowania - branża spożywcza, opakowania, suplementy diety". Podsumowanie poprzedniego miesiąca. Gość Specjalny - Marzena Chacińska - Dyrektor Biura Współpracy Międzynarodowej GIJHARS - "Praktyczny przewodnik po normach Kodeksu Żywnościowego".
eFORUM FoodFakty – Optymalizacja procesów produkcyjnych i biznesowych w przemyśle spożywczym- nagrania z dnia 27.01.2022 r.