Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Data: 21.11.2022 Miejsce:
Czas trwania: 5 h
Zdobycie wiedzy w zakresie definicji prawnych i normatywnych dotyczących fałszowania żywności.
Zdobycie umiejętności w zakresie zapobiegania, przygotowania się i zarządzania ryzykiem fałszowania żywności.
Uzyskanie kompetencji polegających na świadomej komunikacji wewnętrznej w zakresie fałszowania żywności.
Pełnomocnicy ds. jakości, osoby odpowiedzialne za nadzór nad zapobieganiem zafałszowaniom żywności
w przedsiębiorstwie. Osoby zainteresowane tematem szkolenia.
1. Wymagania prawne w zakresie fałszowania żywności
2. Rodzaje zafałszowań żywności i metody ich detekcji
3. Wymagania standardów BRC, IFS i FSSC 22000 w zakresie autentyczności produktów spożywczych
4. Analiza Food Fraud
5. Plan przeciwdziałania zafałszowaniom
6. Podsumowanie szkolenia, pytania.
Wypełnienie, akceptacja i przesłanie formularza zgłoszeniowego - plik .doc lub zgłoszenie ze strony internetowej
https://hamilton.com.pl/oferta/szkolenia/harmonogram-szkolen/
Zapytaj organizatora o szczegóły