Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

ISO 22000:2018 Przewodnik po zmianach

ISO 22000:2018 Przewodnik po zmianach

Norma ISO 22000:2018, wykorzystywana przez organizacje z całego łańcucha produkcji i dostaw żywności w celu zapewnienia bezpieczeństwa produktów dla konsumentów, jest doskonałą platformą ułatwiającą wdrożenie Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności (FSMS).

Sposoby produkcji, transportu, przetwarzania, a nawet spożywania żywności zmieniły się istotnie od opublikowania pierwotnej wersji tej normy ponad dekadę temu. Najnowsze opracowanie normy uwzględnia te zmiany i służy ułatwieniu organizacjom ograniczania zagrożeń związanych z żywnością.

Link do pobrania ze strony BSI: http://bit.ly/FF-Baza-wiedzy-BSI 

Dowiedz się więcej o ofercie BSI.

Materiał udostępniony przez: BSI Group Polska Sp. z o. o.

Zapisz się do newslettera

Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!

Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:

Zapisz się
Facebook Twitter LinkedIn