Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

ISO 22000:2018 Wymagania Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności

Data: 09.10.2019 Miejsce: Warszawa
Czas trwania: 8 h

Cel szkolenia

Celem szkolenia jest zrozumienie skutecznego zarządzania bezpieczeństwem żywności dzięki określeniu ram ukierunkowanych na:

  • Interaktywną komunikację
  • System zarządzania
  • Programy warunków wstępnych
  • Analizę ryzyk oraz najważniejszych zasad dotyczących kontroli (HACCP)
  • Proaktywne zwiększanie skuteczności bezpieczeństwa żywności

 

Uczestnicząc w szkoleniu, nauczą się Państwo, w jaki sposób sprawić, aby ciągłe doskonalenie stało się kluczową kwestią dla organizacji za pośrednictwem ISO 22000 - Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności (SZBŻ). Nowa norma jest szansą organizacji na dostosowanie jej kierunku strategicznego i zwiększenie nacisku na poprawę wyników w zakresie bezpieczeństwa żywności.

Szkolenie skierowane do

 Wszystkich osób zaangażowanych w planowanie, wdrażanie, utrzymywanie, nadzorowanie lub przeprowadzanie auditu Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności ISO 22000.

Program

Uczestnicy zdobędą wiedzę w zakresie:

  • czym jest System Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności (SZBŻ)
  • powodów, dla których System Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności ma tak ogromne znaczenie dla organizacji oraz korzyści, jakie z tego wynikają
  • kontekstu normy ISO 22000:2018 i jej oczekiwanych rezultatów
  • stosowanych terminów i definicji
  • kluczowych koncepcji i struktury ISO 22000:2018
  • głównych wymagań ISO 22000:2018

Szkolenie obejmuje:

  • materiały szkoleniowe
  • certyfikat
  • wyżywienie

Przejdź do REJESTRACJI ONLINE bezpośrednio u organizatora -> http://bit.ly/ISO-22000-Wymagania-FF

 

Warunki uczestnictwa

Nie obowiązują żadne warunki wstępne dla tego szkolenia.

Zapytaj organizatora o szczegóły

  • Wyrażam zgodę na przekazywanie informacji handlowych oraz marketing bezpośredni za pomocą środków komunikacji elektronicznej oraz telekomunikacyjnych urządzeń końcowych przez podmioty Prokonsument Sp. z o.o. oraz Firmę właściciela powierzonych  materiałów na podstwaie umowy z portalem FoodFakty,  zgodnie z postanowieniami ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. nr 144, poz. 204, z późń. zm.) oraz ustawy z dnia 16 lipca 2004 r. Prawo telekomunikacyjne (Dz.U. 2004 nr 171 poz. 1800, z późń. zm.) w celu udostępnienia pobranych z portalu materiałów.

    Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Każda komunikacja jaką do Ciebie skierujemy będzie zawierała opcję wycofania.

    Informacja

    Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z naszą Polityką prywatności, aby dowiedzieć się więcej o naszym podejściu do danych osobowych (zgodnie z wymogiem art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE).

    Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest warunkiem zrealizowania świadczenia.

    Więcej informacji zawarte w: Warunki Ogólne i Regulamin oraz Polityka Prywatności

Zapisz się do newslettera

Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!

Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:

Zapisz się
Facebook Twitter LinkedIn