Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Kluczowe metody i parametry - Analityka żywności

Kluczowe metody i parametry -  Analityka żywności

Jak zoptymalizować kontrolę jakości w produkcji żywności?

Poznaj metody wykorzystywane do monitorowania żywności i odkryj wartościowe wskazówki jak zoptymalizować te techniki.

 

W poradniku znajdziesz także informacje na temat:

 • Kontroli jakości przychodzących towarów, półproduktów i produktów gotowych

 • Sposobu określania zawartości białka, tłuszczu, wilgoci i innych analitów

 • Metod referencyjnych (Kjeldahl, ekstrakcja) i analizy NIR

 • Wskazówek dotyczących optymalizacji technik w analizie żywności

 • Sprzętu niezbędnego do laboratoryjnego testowania żywności

 

Zmaksymalizuj swoją skuteczność kontroli jakości żywności.

Materiał udostępniony przez: BÜCHI Labortechnik AG

Zapisz się do newslettera

Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!

Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:

Zapisz się
Facebook Twitter LinkedIn