Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Nowe wymagania ISO 22000:2018

Data: 06.04.2020 Miejsce: Kraków
Czas trwania: 8 h

Cel szkolenia

Nauczysz się
Jakie są podstawowe zasady systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności wg ISO 22000:2018
Jaka jest struktura i kluczowe wymagania ISO 22000:2018
Jak interpretować wymagania ISO 22000:2018
O możliwości zastosowania ISO 22000:2018 w całym łańcuchu dostaw i jego powiązaniach z FSSC 22000
Jakie są możliwości integracji normy ISO 22000 z innymi systemami zarządzania
Czy Twój obecny systemem bezpieczeństwa żywności spełnia już nowe wymagania ISO 2200:2018

Potrzebujesz
Przydatne jest doświadczenie w branży spożywczej i wcześniejszej normy ISO 22000:2005
Auditor wewnętrzny bezpieczeństwa żywności.

Szkolenie skierowane do

Potrzebujesz tego szkolenia jeśli…
Posiadasz w swojej organizacji wdrożony system ISO 22000:2005 lub FSSC 22000
Rozważasz wdrożenie systemu zarządzania ISO 22000:2018 lub FSSC 22000
Rozważasz integrację systemu ISO 22000 z innym systemem zarządzania
Chcesz dowiedzieć się czy system zarządzania ISO 22000 pasuje do Twojej organizacji

Program

Podczas jednodniowego praktycznego szkolenia poznasz podstawowe zasady i wymagania normy ISO 22000:2018 i dowiesz się, w jaki sposób możesz spełnić te wymagania w swojej organizacji.

Warunki uczestnictwa

Cena szkolenia:  490PLN 

Zapisty na stronie: https://www.lr.org/pl-pl/szkolenia/nowe-wymagania-iso-22000/

Przy zapisie 3 osób – zniżka 10%

Przy zapisie 4 i więcej osób – zniżka 15%

Płatność za szkolenie odbywa się na podstawie faktur wystawianych po szkoleniu

Masz pytania? Skontaktując się mailowo na training.pl@lr.org lub telefonicznie +48 58 555 75 03

Zapytaj organizatora o szczegóły

  • Wyrażam zgodę na przekazywanie informacji handlowych oraz marketing bezpośredni za pomocą środków komunikacji elektronicznej oraz telekomunikacyjnych urządzeń końcowych przez podmioty Prokonsument Sp. z o.o. oraz Firmę właściciela powierzonych  materiałów na podstwaie umowy z portalem FoodFakty,  zgodnie z postanowieniami ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. nr 144, poz. 204, z późń. zm.) oraz ustawy z dnia 16 lipca 2004 r. Prawo telekomunikacyjne (Dz.U. 2004 nr 171 poz. 1800, z późń. zm.) w celu udostępnienia pobranych z portalu materiałów.

    Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Każda komunikacja jaką do Ciebie skierujemy będzie zawierała opcję wycofania.

    Informacja

    Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z naszą Polityką prywatności, aby dowiedzieć się więcej o naszym podejściu do danych osobowych (zgodnie z wymogiem art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE).

    Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest warunkiem zrealizowania świadczenia.

    Więcej informacji zawarte w: Warunki Ogólne i Regulamin oraz Polityka Prywatności

Zapisz się do newslettera

Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!

Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:

Zapisz się
Facebook Twitter LinkedIn