Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Opakowania do żywności - BRC Packaging vs Covid-19

Opakowania do żywności - BRC Packaging vs Covid-19

Wzrost znaczenia wysokiej jakości opakowań do żywności w czasie pandemii certyfikat BRC Packaging gwarancją bezpieczeństwa.

W obliczu pandemii COVID-19, czyli w warunkach zwiększonego narażenia na czynniki chorobotwórcze, ograniczonej mobilności, zmniejszonej dostępności do zasobów, czy nieuregulowanych zasad dotyczących zarządzania kryzysowego, bardziej niż kiedykolwiek ważne jest zapewnienie bezpiecznego i wydajnego łańcucha dostaw żywności.

W poniższym materiale przeczytacie Państwo, m.in.:

- jakie elementy systemu, opartego na wymaganiach nowego wydania BRC dla opakowań do kontaktu z żywnością są pomocne w skutecznym zarządzaniu procesami.

- zarządzanie zagrożeniami w produkcji żywności, czy w produkcji opakowań powinno być oparte na metodycznej analizie zagrożeń i ocenie ryzyka (np. HACCP, HARA, HARM, HARPC, itp.).

- znowelizowanej wersji 6 standardu BRC

Zapraszamy do pobrania bezpłatnego opracowania.

Materiał udostępniony przez: TÜV NORD

Zapisz się do newslettera

Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!

Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:

Zapisz się
Facebook Twitter LinkedIn