Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego - styczeń 2020

Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego - styczeń 2020

Zapraszamy do zapoznania się z najważniejszymi zmianami w prawie żywnościowym jakie zaszły w styczniu 2020, zarówno prawie krajowym jak i unijnym. W opracowaniu znajdują się akty prawne m. in. z zakresu:

- badania laboratoryjne

- rozporządzenie Ministra Klimatu

- nowa żywność

- substancje farmakologicznie czynne

- chroniona nazwa pochodzenia i chronione oznaczenie geograficzne

- ASF

- wysoce zjadliwa ptasia grypa

- napoje spirytusowe

- dodatki paszowe

- środki ochrony roślin

- obrót żywnością z państw trzecich

- brexit

- inne

Sprawdź też inne miesiące: PRZEGLĄD ZMIAN W PRZEPISACH PRAWA ŻYWNOŚCIOWEGO 

Słowa kluczowe: prawo żywnościowe, akty prawne, przegląd aktów prawnych, akty prawne styczeń 2020, żywność, jakość żywności

 

Zapisz się do newslettera

Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!

Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:

Zapisz się
Facebook Twitter LinkedIn