Rejestracja do katalogu firm

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Rola najwyższego kierownictwa w systemach zarządzania bezpieczeństwem żywności

Kategoria: Biznes i Wydarzenia

Wszystkie działania i decyzje podejmowane w przedsiębiorstwach z sektora spożywczego zależą od przedstawicieli najwyższego kierownictwa. Osoby piastujące stanowiska kierownicze są nie tylko odpowiedzialne za rozwój kierowanej przez siebie organizacji, za osiągane zyski czy udział w rynku, ale ich odpowiedzialność obejmuje również jakość, bezpieczeństwo oraz legalność wyrobów produkowanych przez firmy, którymi zarządzają. To właśnie w ich rękach spoczywa zdrowie a nawet życie konsumentów. Ich postawa ma wpływ na poziom zdrowia publicznego, a od ich stylu przywództwa i kultury organizacyjnej zależy czy firma przez nich zarządzana osiągnie sukces.

VI Kongres Bezpieczeństwa Żywności

Podczas wykładu, 11 września br. w trakcie Kongresu Bezpieczeństwa Żywności postaramy się znaleźć odpowiedź na pytania: Czym jest przywództwo i jaka jest rola przywódcy? Czym jest kultura organizacyjna oraz jak ją modyfikować i doskonalić? Jak przywództwo i kultura organizacyjna przenikają się i wpływają na siebie oraz jak przywództwo i kultura organizacyjna opisane są w systemach zarządzania?

Zapisy oraz pełen harmonogram dostępne na stronie: http://foodcongress.org/ 

Wybierz obszar: Kongres Bezpieczeństwa Żywności

Autor: ISOQAR

ISOQAR

Paweł Dąbrowski - Dyrektor Zarządzający w jednostce certyfikującej ISOQAR. Auditor systemów zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności.

Zapisz się do newslettera

Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!

Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:

Zapisz się
Facebook Twitter LinkedIn