Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Data: 07.02.2023 Miejsce: Katowice
Czas trwania: 8 h
Poznaj aktualne wymagania FSSC 22000 5.1 w połączeniu z wymaganiami ISO 22000:2018 i ISO/TS 22002-1 na szkoleniu posiadającym międzynarodową akredytację FSSC 22000 5.1
LRQA (Lloyd's Register) - approved FSSC 22000 Training Partner: https://www.fssc22000.com/training-organization/lloyds-register/
✔️ Kurs jest przeznaczony dla organizacji zajmujących się produkcją, przetwórstwem i pakowaniem żywności.
✔️ Organizacji posiadających wdrożone wymagania ISO 22000 i rozważający rozszerzenie certyfikacji o FSSC 22000 5.1
✔️ Organizacji posiadających wdrożone wymagania FSSC 22000 4 lub 5 i przygotowujących się do certyfikacji wg FSSC 22000 5.1
Szkolenie składa się z 5 sesji wykładowo-ćwiczeniowych:
Sesja 1 - Wstęp do wymagań systemu bezpieczeństwa żywności
Sesja 2 – FSSC 22000 5.1
Sesja 3 – ISO 22000:2018
Sesja 4 – ISO/TS 22002-1 PRPs
Sesja 5 – Podsumowanie i przegląd
Na szkoleniu nauczysz sie:
Zapisy i szczegółowe informacje: https://www.lrqa.com/pl-pl/szkolenia/fssc-22000-zmiany-normie/
cena szkolenia: 599 PLN
Przy zapisie 3 osób – zniżka 10%
Przy zapisie 4 i więcej osób – zniżka 15%
Płatność za szkolenie odbywa się na podstawie faktur wystawianych po szkoleniu
Masz pytania? Skontakuj się z nami mailowo na training.pl@lr.org lub telefonicznie +48 58 555 75 03
Zapytaj organizatora o szczegóły