Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Utrzymanie bezpieczeństwa i trwałości żywności przy jednoczesnym zapewnieniu odpowiedzialności społecznej

Utrzymanie bezpieczeństwa i trwałości żywności przy jednoczesnym zapewnieniu odpowiedzialności społecznej

Z uwagi na wzrost liczby ludności na świecie należy chronić jakość i trwałość zaopatrzenia w żywność. Świat potrzebuje żywności wyprodukowanej w sposób przyjazny dla środowiska i odpowiedzialny pod względem etycznym. Tworzenie organizacji, która przejdzie próbę czasu, obejmuje uwzględnienie skuteczności i trwałości działań, łańcucha dostaw dostarczającego niezbędnych zasobów oraz sposobu ochrony wszystkich informacji wspierających ich ciągłość, a także sposobu ich zarządzania.

Nasz wachlarz zintegrowanych usług może zostać dostosowany do konkretnych potrzeb oraz może pomóc rozwiązać kluczowe kwestie dotyczące bezpieczeństwa, jakości oraz trwałości oferowanych produktów.

Link do pobrania ze strony BSI: http://bit.ly/Ebooki-BSI 

Dowiedz się więcej o ofercie BSI.

 

Materiał udostępniony przez: BSI Group Polska Sp. z o. o.

Zapisz się do newslettera

Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!

Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:

Zapisz się
Facebook Twitter LinkedIn