Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Data: 17.08.2022 12:00
Cel wydarzenia
Zapraszamy na cykl webinarów, których tematyką będzie filtracja w przemyśle spożywczym.
Zaprezentujemy 3 tematyczne prezentacje oraz odpowiemy na Wasze pytania podczas sesji Q&A.
Podstawowa tematyka Wakacyjnej Szkoły Filtracji będzie koncentrować się na filtracji klarującej i mikrobiologicznej w przemyśle spożywczym, ze szczególnym uwzględnieniem jakości wytwarzanych produktów.
Przedstawione zostaną nowoczesne rozwiązania systemów filtracyjnych, wpływające na obniżenie kosztów eksploatacyjnych, poprawa aspektów ekonomicznych i środowiskowych przy jednoczesnym wydłużeniu przydatności produktu do spożycia.
Korzyści dla uczestników Wakacyjnej Szkoły Filtracji:
Zobacz i zarejestruj się także na pozostałe wydarzenia w ramach Wakacyjnej Szkoły Filtracji - PALL:
Wydarzenie skierowane do
Wszystkich osób z branży spożywczej zainteresowanych tematem filtracji oraz możliwościami i korzyściami zastosowania systemów filtracyjnych w procesach produkcyjnych.
Program
Agenda:
17.08.2022 Filtracja gazów w przemyśle spożywczych, systemy PALL - Michał Klunder |
|
|
![]() |
Warunki uczestnictwa
Udział w webinarium jest bezpłatny
Warunkiem uczestnictwa jest rejestracja
Czas trwania ok. 1 h