Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Wdrażanie procedur HACCP w przemyśle paszowym - szkolenie ON-LINE

Data: 30.09.2022 Miejsce: ON-LINE
Czas trwania: 5 h

Cel szkolenia

Celem szkolenia jest krótkie przypomnienie głównych wymagań systemu HACCP oraz praktyczne przygotowanie
analizy zagrożeń, szacowanie ryzyka i omówienie prawidłowo wdrożonych działań korygujących i zapobiegawczych.

Szkolenie skierowane do

Szkolenie adresowane jest do specjalistów ds. jakości karmy, technologów i kierowników produkcji odpowiedzialnych
za wdrożenie i utrzymanie systemu jakości i bezpieczeństwa pasz.

Program

PROGRAM SZKOLENIA:
1. Przeprowadzenie szczegółowej analizy zagrożeń
2. ustanowienie krytycznych punktów kontroli (CCP)
3. Ćwiczenia praktyczne
4. Przyjęcie odpowiednich limitów krytycznych dla każdego CCP
5. Opracowanie właściwego systemu monitorowania
6. Ćwiczenia praktyczne
7. Ustanowienie działań naprawczych w sytuacji, jeśli monitoring wykaże, iż CCP nie jest pod kontrolą
8. Opracowanie procedur weryfikacyjnych potwierdzających, że system HACCP funkcjonuje poprawnie
9. Ćwiczenia praktyczne
10. Prowadzenie dokumentacji (rejestrów) w odniesieniu dla procedur i systemu monitorowania
11. Dodatkowe pytania, podsumowanie, zakończenie szkolenia.

 

https://hamilton.com.pl/wp-content/uploads/2021/12/Program-119-ON-LINE-Wdrazanie-procedur-HACCP-w-przemysle-paszowym_2022.pdf

 

Warunki uczestnictwa

Wypełnienie, akceptacja i przesłanie formularza zgłoszeniowego - plik .doc lub zgłoszenie ze strony internetowej

 

https://hamilton.com.pl/wp-content/uploads/2021/12/Program-119-ON-LINE-Wdrazanie-procedur-HACCP-w-przemysle-paszowym_2022.pdf 

 

https://hamilton.com.pl/oferta/szkolenia/harmonogram-szkolen/ 

Zapytaj organizatora o szczegóły

  • Wyrażam zgodę na przekazywanie informacji handlowych oraz marketing bezpośredni za pomocą środków komunikacji elektronicznej oraz telekomunikacyjnych urządzeń końcowych przez podmioty Prokonsument Sp. z o.o. oraz Firmę właściciela powierzonych  materiałów na podstwaie umowy z portalem FoodFakty,  zgodnie z postanowieniami ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. nr 144, poz. 204, z późń. zm.) oraz ustawy z dnia 16 lipca 2004 r. Prawo telekomunikacyjne (Dz.U. 2004 nr 171 poz. 1800, z późń. zm.) w celu udostępnienia pobranych z portalu materiałów.

    Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Każda komunikacja jaką do Ciebie skierujemy będzie zawierała opcję wycofania.

    Informacja

    Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z naszą Polityką prywatności, aby dowiedzieć się więcej o naszym podejściu do danych osobowych (zgodnie z wymogiem art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE).

    Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest warunkiem zrealizowania świadczenia.

    Więcej informacji zawarte w: Warunki Ogólne i Regulamin oraz Polityka Prywatności

Zapisz się do newslettera

Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!

Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:

Zapisz się
Facebook Twitter LinkedIn