Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Wymagania FSSC 22000: 2018

Data: 22.09.2020 Miejsce: Warszawa
Czas trwania: 8 h

Cel szkolenia

Nauczysz się, jak wdrożyć koncepcję ciągłego doskonalenia w procesy organizacji poprzez FSSC 220000 System zarządzania bezpieczeństwem żywności. Podstawę schematu stanowi norma ISO 22000, której wdrożenie jest dla organizacji szansę połączenia kierunku strategicznego z ciągłą poprawa w zakresie bezpieczeństwa żywności.

Zidentyfikujesz strukturę i wymagania skutecznego systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności. Zdobędziesz wiedze nt systemu, kluczowych terminów i definicji, architektury wyższego poziomu ISO oraz kluczowych koncepcji struktury FSSC 22000. Nauczysz się, w jaki sposób wdrożyć kluczowe koncepcje i zasady w istniejące procesy organizacji.

Szkolenie skierowane do

Każda osoba zaangażowana w planowanie, wdrożenie, utrzymanie, nadzór nad lub audytowanie systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności FSSC 22000.

Program

Czegoo się nauczę?
Co to jest System zarządzania bezpieczeństwem żywności FSSC 22000 (FSMS)?
Dlaczego FSSC FSMS jest ważny dla organizacji i jakie są jego korzyści?
Podstaw FSSC 22000 I zamierzonych wyników systemu.
Kluczowych terminów i definicji
Kluczowych koncepcji I struktury FSSC 22000 oraz ISO 22000:2018
Podstawowych wymagań FSSC 22000 oraz ISO 22000:2018

 

Plan szkolenia:
Korzyści dla Ciebie oraz powitanie uczestników
Cele i struktura kursu
FSSC 22000 v5
Kluczowe terminy i definicje
Dlaczego warto posiadać system zarzadzania bezpieczeństwem żywności (FSMS)?
Korzyści FSMS
Struktura systemu
Oczekiwane wyniki FSSC 22000/ISO 22000
Ryzyka i szanse FSMS
Kluczowe koncepcje i struktura FSSC 22000 / ISO 22000
Kontekst organizacji (Rozdział 4)
Przywództwo (Rozdział 5)
Planowanie (Rozdział 6)
Wsparcie (Rozdział 7 and FSSC 22000 2.5.1)
Działania operacyjne (Rozdział 8, PRP (ISO/TS 22002-1) i FSSC 22000 2.5.2 – 2.5.9)
Ocena efektów działania (Rozdział 9)
Doskonalenie (Rozdział 10)
FSSC 22000 Użycie logo
FSSC 22000 Proces certyfikacji
Podsumowanie i informacja zwrotna
Zakończenie dnia

 

Warunki uczestnictwa

Zapisz się na stronie: https://www.bsigroup.com/pl-PL/Nasze-uslugi/Szkolenia/fssc22000-wymagania/

Zapytaj organizatora o szczegóły

  • Wyrażam zgodę na przekazywanie informacji handlowych oraz marketing bezpośredni za pomocą środków komunikacji elektronicznej oraz telekomunikacyjnych urządzeń końcowych przez podmioty Prokonsument Sp. z o.o. oraz Firmę właściciela powierzonych  materiałów na podstwaie umowy z portalem FoodFakty,  zgodnie z postanowieniami ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. nr 144, poz. 204, z późń. zm.) oraz ustawy z dnia 16 lipca 2004 r. Prawo telekomunikacyjne (Dz.U. 2004 nr 171 poz. 1800, z późń. zm.) w celu udostępnienia pobranych z portalu materiałów.

    Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Każda komunikacja jaką do Ciebie skierujemy będzie zawierała opcję wycofania.

    Informacja

    Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z naszą Polityką prywatności, aby dowiedzieć się więcej o naszym podejściu do danych osobowych (zgodnie z wymogiem art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE).

    Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest warunkiem zrealizowania świadczenia.

    Więcej informacji zawarte w: Warunki Ogólne i Regulamin oraz Polityka Prywatności

Zapisz się do newslettera

Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!

Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:

Zapisz się
Facebook Twitter LinkedIn