Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Wymiana Doświadczeń Managerów Jakości Branży Spożywczej

Pobierz materiały

Kategoria: Biznes

TUV NORD Polska zaprasza na kolejną edycję Wymiany Doświadczeń Managerów Jakości Branży Spożywczej, która odbędzie się  tym razem w dniach 23-24 października w Gdyni (Hotel Nadmorski).

Podczas tegorocznej edycji dowiedzą się Państwo jak wykorzystać swój potencjał i dostępne narzędzia, aby skutecznie zmotywować zespół do utrzymania dyscypliny higienicznej na produkcji oraz zaangażowania przy doskonaleniu systemu zarządzania jakością.

W trakcie praktycznych warsztatów przedstawimy analizę zagrożeń i ocenę ryzyka związanego z wykrywaniem zafałszowań dla konkretnych produktów i materiałów.

Poznają Państwo wymagania wprowadzonych w tym roku nowych wersji standardów IFS i FSSC 22000 oraz zmiany w standardach BRC i ISO 22000.

Podpowiemy, jak poradzić sobie z konkretnymi problemami z dziedziny utrzymania bezpieczeństwa produkcji.

W Panelu Ekspertów zasiądą zaproszeni specjaliści, którzy  odpowiedzą na państwa  pytania. Omówimy zagadnienia z różnych obszarów związanych bezpieczeństwem produkcji. Wyjaśniamy wątpliwości dotyczące m.in. produktów bezglutenowych, ciał obcych, mikrobiologii i innych.

Wśród prelegentów usłyszymy:

  • dr Joannę Telus, eksperta w dziedzinie umiejętności społecznych i menedżerskich. Doradcę personalnego i zawodowego;
  • dr Martę Purol, trenera TUV NORD Polska i doradcę z zakresu znormalizowanych systemów zarządzania jakością, bezpieczeństwem żywności oraz środowiska i BHP,
  • Marię Kosik, Auditora Wiodącego systemów IFS, BRC, FSSC, ISO 22000, GlobalGAP.

W załączniku szczegółowy program wydarzenia oraz formularz zgłoszeniowy

Zapraszamy!

Wybierz obszar: Certyfikacja

Autor: TÜV NORD

Wypełnij formularz w celu pobrania materiałów

  • Wyrażam zgodę na przekazywanie informacji handlowych oraz marketing bezpośredni za pomocą środków komunikacji elektronicznej oraz telekomunikacyjnych urządzeń końcowych przez podmioty Prokonsument Sp. z o.o. oraz Firmę właściciela powierzonych  materiałów na podstwaie umowy z portalem FoodFakty,  zgodnie z postanowieniami ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. nr 144, poz. 204, z późń. zm.) oraz ustawy z dnia 16 lipca 2004 r. Prawo telekomunikacyjne (Dz.U. 2004 nr 171 poz. 1800, z późń. zm.) w celu udostępnienia pobranych z portalu materiałów.

    Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Każda komunikacja jaką do Ciebie skierujemy będzie zawierała opcję wycofania.

    Informacja

    Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z naszą Polityką prywatności, aby dowiedzieć się więcej o naszym podejściu do danych osobowych (zgodnie z wymogiem art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE).

    Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest warunkiem zrealizowania świadczenia.

    Więcej informacji zawarte w: Warunki Ogólne i Regulamin oraz Polityka Prywatności

  • * - pole obowiązkowe

Na Wymianę Doświadczeń zaprasza firma:

Zapisz się do newslettera

Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!

Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:

Zapisz się
Facebook Twitter LinkedIn