Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Zafałszowania żywności - trendy styczeń-luty 2019

Zafałszowania żywności - trendy styczeń-luty 2019

Raport miesięczny Probase

Aby na bieżąco powiadamiać branżę o przypadkach fałszowania żywności, eksperci ProBase360 monitorują zgłoszenia dotyczące zafałszowań produktów spożywczych.

Specjalnie dla Państwa przygotowaliśmy na podstawie danych zawartych w bazie Probase 360 raport zawierający najważniejsze trendy zafałszowań, obejmujące styczeń i luty 2019 roku.

Plik dostępny jest do pobrania poniżej po wypełnieniu formularza. Kolejne materiały będziemy publikować cyklicznie na łamach portalu FoodFakty - zachęcamy do śledzenia!

Słowa kluczowe: zafałszowania żywności, food fraud, produkty zafałszowane, zafałszowane produkty spożywcze 

ZOBACZ POZOSTAŁE RAPORTY: ZAFAŁSZOWANIA ŻYWNOŚCI

Materiał udostępniony przez: Probase 360

Zapisz się do newslettera

Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!

Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:

Zapisz się
Facebook Twitter LinkedIn