Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Data: 23.08.2023 Miejsce: ON-LINE
Czas trwania: 5 h
CEL / OPIS SZKOLENIA:
Celem szkolenia jest uzyskanie wiedzy z zakresu żywności wegańskiej, wegetariańskiej z punktu widzenia mikrobiologii.
UCZESTNICY SZKOLENIA:
Szkolenie skierowane jest do technologów, osób odpowiedzialnych za bezpieczeństwo produktu na rynku oraz Kierowników Laboratoriów oraz pracowników działów marketingu.
PROGRAM SZKOLENIA:
1. Mikroflora surowców roślinnych.
2. Roślinne zamienniki mięsa
3. Rola czynników wewnętrznych oraz fizycznych i chemicznych w przeżywalności drobnoustrojów.
4. Procesy technologiczne a mikroflora produktu gotowego.
5. Rola drobnoustrojów saprofitycznych w psuciu żywności.
6. Źródła kryteriów mikrobiologicznych. Interpretacja wyników badań
7. Zakończenie szkolenia, podsumowanie, pytania.
W przypadku dodatkowych pytań po szkoleniu prosimy o kontakt z naszym Trenerem, który odpowie na Państwa pytania
dotyczące tematyki szkolenia do 2 tygodniu po wydarzeniu. Po tym terminie konsultacje będą traktowane jako usługa płatna.
Wypełnienie, akceptacja i przesłanie formularza zgłoszeniowego - plik .doc lub zgłoszenie ze strony internetowej:
https://hamilton.com.pl/oferta/szkolenia/harmonogram-szkolen/
Zapytaj organizatora o szczegóły